Ruosteen irrottaja MOS2, 600 ml, Liqui Moly 🙂

Ale -8%
Asiakkaan kuva

Ruosteen irrottaja MOS2

Ainutlaatuinen irrotusöljy tunkeutuu pieniinkin rakoihin, myös ruosteen läpi liuottaen sitä. Helpottaa osien purkamista. Syrjäyttää kosteuden ja jättää kestävän voitelukalvon sekä suojan korroosiota vastaan. Nopeatoiminen aine ei vahingoita muovi- tai metalliosia eikä maalipintoja. Sisältää molybdeeni-sulfidia, joka toimii kitkanpienentäjänä. Parantaa merkittävästi vo… Lue lisää >>

Säästä
0,91 €

9,99
norm. 10,90
8,06 alv 0 %

Heti maahantuojan varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Ruosteen irrottaja MOS2

Ainutlaatuinen irrotusöljy tunkeutuu pieniinkin rakoihin, myös ruosteen läpi liuottaen sitä. Helpottaa osien purkamista. Syrjäyttää kosteuden ja jättää kestävän voitelukalvon sekä suojan korroosiota vastaan. Nopeatoiminen aine ei vahingoita muovi- tai metalliosia eikä maalipintoja. Sisältää molybdeeni-sulfidia, joka toimii kitkanpienentäjänä. Parantaa merkittävästi voiteluominaisuuksia purettavissa kohteissa. Käyttö: Suihkuta jumiutuneeseen kohteeseen reilusti, anna vaikuttaa hetken ja pura osat. Hankalissa tapauksissa voi antaa vaikuttaa pidemmän aikaa ja/tai koputella ruostunutta kohdetta kevyesti esim. vasaralla. Näin voi ruosteeseen saada aikaan hiushalkeamia, joista irrottaja-aine pääsee nopeammin kohteeseen.

FI
Varoitus: Erittäin helposti syttyvä aerosoli.
Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa.
Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista ja halkeilua.

SE
Extremt bransfarlig aerosol. Tryckbehållare: Kan sprängas vid uppvärmning. Upperpad kontaks kan ge torr hud eller hudsprickor.

  Harri S. 20.09.2022

Paras ruosteenirrottaja ikinä

  Timo H. 25.08.2022

  Hannu T. 02.12.2022

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: 107-2993

Pakkauskoko: 0,6 L

Vertailuhinta: 16,65 € / L

Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 4100420029936