Verkkojohto 5 m, Defa 🙂

MiniPlug -pistokkeella varustettu lämmitysjohto / verkkoliitäntäjohto

Käyttö
(A) Kytketään Defa-kojepistorasiaan, joka asennetaan auton etuosaan. Verkkoliitäntäjohtoa tulee käsitellä varoen etteivät ovet, konepelti tai muut terävät reunat vaurioita sitä. Johdon eristyspinta saattaa vaurioitua terävistä reunoista. Verkkoliitäntäjohdon suojakansi on aina laitettava paikoilleen, kun johto ei … Lue lisää >>

Säästä
17,10 €

34,90
norm. 52
28,15 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat klo 13 mennessä, lähetämme tänään

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

MiniPlug -pistokkeella varustettu lämmitysjohto / verkkoliitäntäjohto

Käyttö
(A) Kytketään Defa-kojepistorasiaan, joka asennetaan auton etuosaan. Verkkoliitäntäjohtoa tulee käsitellä varoen etteivät ovet, konepelti tai muut terävät reunat vaurioita sitä. Johdon eristyspinta saattaa vaurioitua terävistä reunoista. Verkkoliitäntäjohdon suojakansi on aina laitettava paikoilleen, kun johto ei ole kytkettynä.

Ylläpito
Ennen ja jälkeen talvikauden suihkuta kosteutta poistavaa sprayta liitinpinnoille. Tarkista myös, että johto ja pistoke on ehjä. Johto ei saa olla kytkettynä pitorasiaan huoltotoimenpiteiden aikana.

Pieni ja käytännöllinen pistoke Defa MiniPlug (A) kytketään auton etuosaan asennettavaan Defa kojepistorasiaan. Alkuperäisen Defa-verkkoliitäntäjohdon kanssa käytetään ainoastaan Defa-kojepistorasiaa. Verkkoliitäntäjohto tulee kytkeä vain maadoitettuun pistorasiaan. Lue tuotteiden käyttö- ja asennusohjeet huolellisesti.

Tekniset tiedot:

  • Jännite: 230 V
  • Sulakekoko: 16 A
  • Suojausluokka: IP44
  • ø 1,5mm² johdolla
  • Pituus: 5 m


  HEIDI V. 29.02.2024

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös